top of page
Vicov01.jpg

DESPRE NOI

BISERICA VICOV.jpg

INTRODUCERE

Biserica Penticostala Nr.1 Vicovu de Sus este o comunitate unita sub aceleasi principii, scopuri si teluri si nu in ultimul rand, unita in dragostea lui Dumnezeu. Scopurile noastre sunt sa ne acceptam unii pe altii, sa ne îndrumam avand ca model viata lui Isus si Sfintele Scripturi si sa propovaduim mantuirea care a fost adusa tuturor: „Caci harul lui Dumnezeu, care aduce mantuire pentru tot oamenii a fost aratat!”  Tit 2:11

Prin aceasta pagina web, dorim sa cream o legatura mai stransa intre membrii bisericii noastre, cat si cu prietenii nostri si cu cei plecati la munca in strainatate (mai mult de jumatate din numarul tinerilor din biserica noastra sunt plecati la lucru in strainatate).

Aici, pe site-ul nostru, veti gasi inregistrari audio, video, materiale folositoare pentru coruri, orchestre, anunturi, etc. Credem ca ne putem folosi si de aceasta unealta – internetul – pentru a transmite mesajul Domnului Isus, care este valabil si astazi: Pocaiti-va, caci Imparatia lui Dumnezeu este aproape!

LUCRURILE MARI AU INCEPUTURI MICI

Daruire si credinta sincera – aceste cuvinte i-au caracterizat pe cei care au inceput sa aduca credinta in Vicovu de Sus.
Adesea vorbim usor despre trecutul lor, nestiind cu adevarat trairile, puterea si curajul lor. Acestia sperau la vremuri de pace, si nu doar ca sperau dar au si luptat pentru asta. Datorită lor suntem ceea ce suntem! Citeste Istoria bisericii noastre

Odata cu sacrificiile facute de ei, Dumnezeu a intervenit schimband inimile oamenilor, biserica inmultindu-se si ajungand in prezent la un numar de aproximativ 800 de membrii activi, 600 de copii si alte 4 bisericii infiintate (Betleem Bivolarie, Laura, Plai si Sfanta Treime). Biserica noastra este implicata si in lucrarea misionara, incepand din Vicovu de Sus, continuand cu localitatile din apropiere (Hurjueni, Moldovita) si pana la marginile pamantului (Africa – desertul Kalahari, insulele Filipine).

Nu ne oprim la acestea, ci investim si in copii pentru ca ei sunt viitorul! Valorificam aceste comori sadind in inimile lor Cuvantul lui Dumnezeu prin Scoala duminicala. In prezent, Scoala duminicala a bisericii noastre cuprinde 5 clase de copii, incepand de la varsta de 3 ani pana la 14 ani. Vazand nevoia de instruire si adancire in Cuvantul Domnului, biserica a indemnat tinerii sa continue lectiile biblice infiintand grupe de studiu.

CONDUCEREA BISERICII

vicov-filip-nitu.jpg

FILIP NITU
Pastor Coordonator

vicov-fanica-bodale.jpg

STEFAN BODALE
Pastor

vicov-viorel-birau.jpg

VIOREL BIRAU
Pastor Senior

VIOREL BIRAU
Pastor Senior

VIOREL BIRAU
Pastor Senior

vicov-petrea-ursachi.jpg

PETRU URSACHI
Prezbiter

vicov-mihai-dumitrescu.jpg

MIHAI DUMITRESCU
Pastor Asistent

bitmamircea-bodarlau.jpg

MIRCEA BODARLAU
Prezbiter

vicov-cojocaru.jpg

IOAN COJOCARI
Diacon

vicov-ionut-d.jpg

IONUT DUMITRESCU
Diacon

vicov-ilie-mandici.jpg

ILIE MANDICI
Diacon, Secretar

florin-bostiog.jpg

FLORIN BOSTIOG
Diacon

dorin-iliut.jpg

DORIN ILIUT
Diacon

costel-schipor.jpg

COSTEL SCHIPOR
Administrator

INCHINAREA IN BISERICA

Gasim foarte multe pasaje in Biblie in care suntem indemnati sa laudam pe Domnul. Aducem multumire lui Dumnezeu pentru oamenii pe care ii avem in biserica noastra, oameni inzestrati in domeniul muzical si recital.

Format in 1947 (citeste Istoria corului mixt), corul mixt a fost dintotdeauna o necesitate si o binecuvantare pentru credinciosi. In perioada Revolutiei, Corul Mixt din Vicovu de Sus era recunoscut in toata tara, chiar si in strainatate.

In prezent, corul este format dintr-un numar de 100 de persoane si Ii multumim Domnului pentru slujirea pe care o fac coristii nostri!

coruri-5.png

Daca doresti sa te implici si tu in aceasta lucrare, te indemnam sa participi la repetitiile ce au loc in fiecare vineri seara incepand cu orele 20. Suntem incantati si multumim Domnului pentru toate formele de inchinare pe care le avem in biserica noastra, dar in mod special, pentru Orchestra Bisericii Vicovu de Sus.

ORCHESTRA

Desi in biserica din Vicovu de Sus sunt mai multe grupe de copii la Scoala Duminicala, s-a simtit nevoia de a face ceva mai mult pentru a atrage copiii catre Hristos, asa ca in 2010 a fost formata orchestra bisericii, numarand aproximativ 100 de tineri si copii.

Orchestra bisericii este instruita si organizata de fratii Beniamin Birau si Balici Ionut.

Daca doresti sa te implici si tu in aceasta lucrare, te indemnam sa participi la repetitiile ce au loc in fiecare miercuri seara si sambata seara incepand cu orele 19.

bottom of page